CD, DVD, Blu-ray, müziklerin ve animelerin de satış rakamları var alttaki linkte.
Manga satış tam liste: Bkz.
Diğerleri: Bkz.
Moderatörler: memoww, Shirohige
Tokyo Ghoul'un mangası çok övülüyor. Karakterlerden nefret ettiğim için bakma zahmetine girmedim ben açıkcası. :DConcord yazdı: ↑24 Tem 2017 07:59Tokyo ghoulun Hero academianın önüne geçmesi şaşırtı beni açıkçası. Japonların zevki genelde güvenilirdir bir iki istisna dışında. Kingdomun o sırada olması beni sevindirdi. Tek anlamadığım haikyu tamam iyi güzel seri ama son bölümlerde kendini tekrar eden bir konuma almış, düz spor mangası olmuştu acaba onu düzeltide mi o sıraya yükseldi, yoksa yine japonlar kurokoda yaptığı gibi abi spor mangası ne kadar boktan olsada okumalıyım diye mi düşünüyor.
Tokyo Ghoul'un mangası gayet iyi, hak ediyor o kadar satmayı.Concord yazdı: ↑24 Tem 2017 07:59Tokyo ghoulun Hero academianın önüne geçmesi şaşırtı beni açıkçası. Japonların zevki genelde güvenilirdir bir iki istisna dışında. Kingdomun o sırada olması beni sevindirdi. Tek anlamadığım haikyu tamam iyi güzel seri ama son bölümlerde kendini tekrar eden bir konuma almış, düz spor mangası olmuştu acaba onu düzeltide mi o sıraya yükseldi, yoksa yine japonlar kurokoda yaptığı gibi abi spor mangası ne kadar boktan olsada okumalıyım diye mi düşünüyor.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir