Off süper bi haber valla şirkette olmasam bağırıcam oley diye :D Hadi kolay gelsin ^^RownikaL yazdı:BErserk bekliyenlere mesaj var belirtilen tarihte başlıyoruz.Ayrıntılara dikkat
► Spoiler Göster
MangaTurk Çeviri Grubu
- kürşat senju
- Favori Manga: Berserk, Naruto, Claymore, One piece, Bleach, Terra formars, gigantomakhia
- Favori Anime: Naruto shippuuden, One piece, Death note, fairy tail, Bleach, Stains gate, Claymore, Berserk, ae no Ae no exorcist, Claymore
[thumbnail]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 2000_n.jpg[/thumbnail]
"Eğer Tanrı'yla karşılaşırsan, ona beni rahat bırakmasını söyle. Hiçbir zaman bir mucize beklemedim, işleri hep kendim hallettim"
-Berserk
► Spoiler Göster
► Spoiler Göster
► Spoiler Göster
-Berserk
-
- Favori Manga: One piece
- Favori Anime: One Piece
Kingdom ekibi değişmiş sanırım. 2 bölüm yüklenmiş . Devamı gelicekmi yoksa yine askıyamı alındı
- ThePumpkin
- Favori Manga: Hunter x Hunter, Toriko, Kingdom
- Favori Anime: Ergo Proxy, Hunter x Hunter, Cowboy Bebop
- İletişim:
Devamı gelecek.Kaplan Miranza yazdı:Kingdom ekibi değişmiş sanırım. 2 bölüm yüklenmiş . Devamı gelicekmi yoksa yine askıyamı alındı
- Dr.M
- Kalemşor
- Favori Manga: One Piece, Veritas, Gamaran, Hollyland,Liar Game,Bakuman, One Punch Man, Berserk, Toriko, Tower of God, City of the Darkness, Noblesse,
- Favori Anime: Naruto, Bleach,Death Note, Hellsing, Samurai X, Hunter X Hunter, FullMetal Alchemist Brotherhood
Ekip değil editörümüz değişti sadece çevirmenimiz halen çevirmekte. Ayrıca çeviri grubumuzdaki kişilerde güncellenmiştir ilk sayfaya bakabilirsiniz.Kaplan Miranza yazdı:Kingdom ekibi değişmiş sanırım. 2 bölüm yüklenmiş . Devamı gelicekmi yoksa yine askıyamı alındı
ÖLÜLERİN BEKÇİSİ 3. SEZONU OLAN KURDUN SAVAŞI BAŞLIYOR
GÜNCEL 10. BÖLÜM ÇIKTI [/i][/size] OKUMAK İSTEYENLER BURADAN[/size]
YENİ BAŞLAYANLAR! ÖYKÜNÜN İLK SEZONU İÇİN ÖLÜLERİN BEKÇİSİ ÖZGÜR BİR ADAM BAŞLIĞINA
İKİNCİ SEZONU İÇİN ÖLÜLERİN BEKÇİSİ KURDUN DOĞUMUNA BAKABİLİRSİNİZ.
GÜNCEL 10. BÖLÜM ÇIKTI [/i][/size] OKUMAK İSTEYENLER BURADAN[/size]
YENİ BAŞLAYANLAR! ÖYKÜNÜN İLK SEZONU İÇİN ÖLÜLERİN BEKÇİSİ ÖZGÜR BİR ADAM BAŞLIĞINA
İKİNCİ SEZONU İÇİN ÖLÜLERİN BEKÇİSİ KURDUN DOĞUMUNA BAKABİLİRSİNİZ.
-
- Favori Manga: One piece
- Favori Anime: One Piece
Evet biraz değişiklik olmuş kingdom çevirisi hızlanmış ellerinize sağlık.
Acacia dinlendikden sonra aranıza döner inşallah.
Not : Kingdomun 28 29 30 cevirileri gelmiş ama Güncellerde yer almıyor . Veya Kingdom sayfasında
Acacia dinlendikden sonra aranıza döner inşallah.
Not : Kingdomun 28 29 30 cevirileri gelmiş ama Güncellerde yer almıyor . Veya Kingdom sayfasında
- Simita
- Favori Manga: Full Metal Alchemist
- Favori Anime: -
28-30 bugünkü güncelde verilecek.Kaplan Miranza yazdı: Not : Kingdomun 28 29 30 cevirileri gelmiş ama Güncellerde yer almıyor . Veya Kingdom sayfasında
► Spoiler Göster
- kürşat senju
- Favori Manga: Berserk, Naruto, Claymore, One piece, Bleach, Terra formars, gigantomakhia
- Favori Anime: Naruto shippuuden, One piece, Death note, fairy tail, Bleach, Stains gate, Claymore, Berserk, ae no Ae no exorcist, Claymore
Berserk bugün gelirmi acaba ?
[thumbnail]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 2000_n.jpg[/thumbnail]
"Eğer Tanrı'yla karşılaşırsan, ona beni rahat bırakmasını söyle. Hiçbir zaman bir mucize beklemedim, işleri hep kendim hallettim"
-Berserk
► Spoiler Göster
► Spoiler Göster
► Spoiler Göster
-Berserk
- ~KötükarakteR~
- Favori Manga: Liar Game
- Favori Anime: Code Geass, FMA Brotherhood
City of Darkness II çevirisi devam edecek mi?

► Spoiler Göster