Her şeyi geçtim de Superman gibi birinin gücünü eşek öldürmek ile kıyaslamak ne :D İnsan gezegen patlatıyor filan der en azından.Teso canga yazdı: ↑27 Tem 2018 18:02 Nerde kurugot sünepe var doldurmuşsun ankete.Süpermen nerde ? Adam vurdu mu eşek öldürüyor.
En Yetenekli 12 DC Comics Dövüş Sanatı Ustası
- Ryuuma
- Antik Ejder Avcısı
- Favori Manga: One Piece
- Favori Anime: One Piece,FMA,Soul Eater, LC
- Outlaw
- MangaTurk Çeviri
- Favori Manga: Vagabond,Tower of God, Planetes, Watashitachi no shiawase na Jikan, Pluto, Green Blood, Claymore, Slam Dunk, 20th Century Boys, Koe no Katachi, Vinland Saga
- Favori Anime: Gintama, Psycho-Pass, HxH:11, Zankyou No Terror, Shigatsu wa kimi no uso, SNK, Anohana, 3-gatsu no lion, Kaguya-sama, Samurai Champloo, Koe no Katachi, Vinland Saga, Tenkuu no Shiro: Laputa, Saiki Kusuo, Cowboy Bebop, JoJo serileri...
https://www.youtube.com/watch?v=bufmGntSCRQTeso canga yazdı: ↑27 Tem 2018 18:02 Nerde kurugot sünepe var doldurmuşsun ankete.Süpermen nerde ? Adam vurdu mu eşek öldürüyor.
Moruk bu güç listesi değil, güç listesi başka konuda. Burada kıstas alınan şey güç değil, dövüş sanatlarındaki ustalık.

- Outlaw
- MangaTurk Çeviri
- Favori Manga: Vagabond,Tower of God, Planetes, Watashitachi no shiawase na Jikan, Pluto, Green Blood, Claymore, Slam Dunk, 20th Century Boys, Koe no Katachi, Vinland Saga
- Favori Anime: Gintama, Psycho-Pass, HxH:11, Zankyou No Terror, Shigatsu wa kimi no uso, SNK, Anohana, 3-gatsu no lion, Kaguya-sama, Samurai Champloo, Koe no Katachi, Vinland Saga, Tenkuu no Shiro: Laputa, Saiki Kusuo, Cowboy Bebop, JoJo serileri...
Gezegen ne dayı? Az biraz yıkıma şiddete meyil etse, galaksisinin amına kor valla.Ryuuma yazdı: ↑27 Tem 2018 19:57Her şeyi geçtim de Superman gibi birinin gücünü eşek öldürmek ile kıyaslamak ne :D İnsan gezegen patlatıyor filan der en azından.Teso canga yazdı: ↑27 Tem 2018 18:02 Nerde kurugot sünepe var doldurmuşsun ankete.Süpermen nerde ? Adam vurdu mu eşek öldürüyor.

- Teso canga
- Favori Anime: Db
Şimdi burda 1 kafa darbesi ile tuş olan taekwondo cü yakın arkadaşımın hikayesini anlatmak isterdim ama offtopic olur hem gördüğüm kadarıyla beni tatmin edicek bilirkişi raporu tarzında bir yorum hala gelmemiş.Outlaw yazdı: ↑27 Tem 2018 20:01https://www.youtube.com/watch?v=bufmGntSCRQTeso canga yazdı: ↑27 Tem 2018 18:02 Nerde kurugot sünepe var doldurmuşsun ankete.Süpermen nerde ? Adam vurdu mu eşek öldürüyor.
Moruk bu güç listesi değil, güç listesi başka konuda. Burada kıstas alınan şey güç değil, dövüş sanatlarındaki ustalık.
*UnforgiveN* yazdı: ↑26 Tem 2018 23:09 Ohaaaaa. Resimlere göz attığım zaman Batman'i görünce "Really ?" dedim. Meğersem tek ben değilimişim heheeuehe.
Belki size saçma gelecek ama dövüş sanat ustası olan birinin muhakkak bir öğrencisi olması gerekir. O yüzden Batman i sevmeme rağmen bu kategoriye uygun bulmadım.
Batman’ın bir sürü öğrencisi var))
I am blind, not deaf.
-
-
No estoy loco, mi realidad
es diferente a la tuya
► Spoiler Göster
► Spoiler Göster
es diferente a la tuya
- JiraiyaFlash
- Favori Manga: Naruto, Wolf's Rain, Claymore ,SlamDunk, Hunter x Hunter, One Piece, Vagabond, Vagabond, Feng Shen Ji, Katekyo Hitman Reborn, Boku no Hero Academia
- Favori Anime: Naruto, Naruto Shippuden, Samurai 7, GunGrave,Claymore, SlamDunk,
Wolf's Rain, Hunter x Hunter 2011, Cowboy Bebop, Death Note, Katekyo Hitman Reborn, Boku no Hero Academia - Konum: İzmir/Sivas
- İletişim:
Batman en çok öğrenci yetiştirmiş adam olabilir DC'de yazının linkine tıklayıp detayları okursanız görürsünüz. Ayrıca Batman tüm Comics aleminde (marvel-dc-image-ıdw-dark horse-valiant comics karışık) top tier olarak gösterilen bir dövüş sanatları ustası. Nitekim "Ohaaaa" denecek bir durum yok.*UnforgiveN* yazdı: ↑26 Tem 2018 23:09 Ohaaaaa. Resimlere göz attığım zaman Batman'i görünce "Really ?" dedim. Meğersem tek ben değilimişim heheeuehe.
Belki size saçma gelecek ama dövüş sanat ustası olan birinin muhakkak bir öğrencisi olması gerekir. O yüzden Batman i sevmeme rağmen bu kategoriye uygun bulmadım.
Troll yorum atacaksanız atmayın. Açıp yazının linkini okusanız savaşçı ile dövüş sanatları ustası arasındaki farkı bilirdiniz.Teso canga yazdı: ↑27 Tem 2018 18:02 Nerde kurugot sünepe var doldurmuşsun ankete.Süpermen nerde ? Adam vurdu mu eşek öldürüyor.

- *UnforgiveN*
- Favori Manga: *One Piece
*Naruto
*Bleach - Favori Anime: *Dragon Ball*One Piece*Naruto/Shippuuden
*Bleach*Death Note*Slumk Dunk
*Shingeki no Kyojin*Great Teacher Onizuka
*Hunter X Hunter*Yu Yu Hakusho*Toriko*Berserk
*Aoki Densetsu Shoot!*Hellsing
*Historys Strongest Disciple Kenichi*Vampire Knight*Beelzebub
*Kuroko No Basket*Detective Conan *D.Gray-man*Claymore
*Code Geass*Fullmetal Alchemist: Brotherhood
JiraiyaFlash yazdı: ↑28 Tem 2018 08:19Batman en çok öğrenci yetiştirmiş adam olabilir DC'de yazının linkine tıklayıp detayları okursanız görürsünüz. Ayrıca Batman tüm Comics aleminde (marvel-dc-image-ıdw-dark horse-valiant comics karışık) top tier olarak gösterilen bir dövüş sanatları ustası. Nitekim "Ohaaaa" denecek bir durum yok.]*UnforgiveN* yazdı: ↑26 Tem 2018 23:09 Ohaaaaa. Resimlere göz attığım zaman Batman'i görünce "Really ?" dedim. Meğersem tek ben değilimişim heheeuehe.
@JiraiyaFlash
Gerçek anlamda öğrencisi olduğunu bilmiyordum onun haricinde eğitim verdiğini biliyordum. Yani o dövüş konusunda sıfıra yakın bilgisi olan birini zorlu bir eğitim sonucunda yetiştirmektir. Eğer böyle bir durum varsa bilgisizilğime verin. Aff edin dostlar![]()
- JiraiyaFlash
- Favori Manga: Naruto, Wolf's Rain, Claymore ,SlamDunk, Hunter x Hunter, One Piece, Vagabond, Vagabond, Feng Shen Ji, Katekyo Hitman Reborn, Boku no Hero Academia
- Favori Anime: Naruto, Naruto Shippuden, Samurai 7, GunGrave,Claymore, SlamDunk,
Wolf's Rain, Hunter x Hunter 2011, Cowboy Bebop, Death Note, Katekyo Hitman Reborn, Boku no Hero Academia - Konum: İzmir/Sivas
- İletişim:
8-9 yaşında alıp da 4-5 yıl içinde suç savaşçısı haline getirdiği 3 tane robin var. Onun haricinde pek çok farklı kişiyi de eğitti.*UnforgiveN* yazdı: ↑29 Tem 2018 19:31JiraiyaFlash yazdı: ↑28 Tem 2018 08:19Batman en çok öğrenci yetiştirmiş adam olabilir DC'de yazının linkine tıklayıp detayları okursanız görürsünüz. Ayrıca Batman tüm Comics aleminde (marvel-dc-image-ıdw-dark horse-valiant comics karışık) top tier olarak gösterilen bir dövüş sanatları ustası. Nitekim "Ohaaaa" denecek bir durum yok.]*UnforgiveN* yazdı: ↑26 Tem 2018 23:09 Ohaaaaa. Resimlere göz attığım zaman Batman'i görünce "Really ?" dedim. Meğersem tek ben değilimişim heheeuehe.
@JiraiyaFlash
Gerçek anlamda öğrencisi olduğunu bilmiyordum onun haricinde eğitim verdiğini biliyordum. Yani o dövüş konusunda sıfıra yakın bilgisi olan birini zorlu bir eğitim sonucunda yetiştirmektir. Eğer böyle bir durum varsa bilgisizilğime verin. Aff edin dostlar![]()
![]()

- Teso canga
- Favori Anime: Db
Kusura bakma emeğini hor görmek yada seni gücendirmek gibi bir niyetim yok ayriyetten why so serious ? 2 troll yorumda sen atsan bişey kaybetmesinJiraiyaFlash yazdı: ↑28 Tem 2018 08:19Batman en çok öğrenci yetiştirmiş adam olabilir DC'de yazının linkine tıklayıp detayları okursanız görürsünüz. Ayrıca Batman tüm Comics aleminde (marvel-dc-image-ıdw-dark horse-valiant comics karışık) top tier olarak gösterilen bir dövüş sanatları ustası. Nitekim "Ohaaaa" denecek bir durum yok.*UnforgiveN* yazdı: ↑26 Tem 2018 23:09 Ohaaaaa. Resimlere göz attığım zaman Batman'i görünce "Really ?" dedim. Meğersem tek ben değilimişim heheeuehe.
Belki size saçma gelecek ama dövüş sanat ustası olan birinin muhakkak bir öğrencisi olması gerekir. O yüzden Batman i sevmeme rağmen bu kategoriye uygun bulmadım.Troll yorum atacaksanız atmayın. Açıp yazının linkini okusanız savaşçı ile dövüş sanatları ustası arasındaki farkı bilirdiniz.Teso canga yazdı: ↑27 Tem 2018 18:02 Nerde kurugot sünepe var doldurmuşsun ankete.Süpermen nerde ? Adam vurdu mu eşek öldürüyor.

- JiraiyaFlash
- İletişim:
Why so laubali ? Bir şey de kazanmam. Off-topic bir sohbet olsa neyse hocam ama emeğe trollük olmaz/olmamalı. Tabi bir de birbirimizi yakinen tanımadığımız için belki size komik ve sevecen gelen o şaka/troll bende o kadar anlamı olmadı. Onun da etkisi var elbette. Neyse İyi Günler.Teso canga yazdı: ↑30 Tem 2018 00:58
Kusura bakma emeğini hor görmek yada seni gücendirmek gibi bir niyetim yok ayriyetten why so serious ? 2 troll yorumda sen atsan bişey kaybetmesin![]()