Değerli arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forumu güncel tutmaya ve olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz. Sitemize girince üye olup ilgilendiğiniz manga konularına mesaj atarsanız seviniriz.
One Piece Anime Hakkında Düşünceleriniz
- Outlaw
- MangaTurk Çeviri
- Favori Manga: Vagabond,Tower of God, Planetes, Watashitachi no shiawase na Jikan, Pluto, Green Blood, Claymore, Slam Dunk, 20th Century Boys, Koe no Katachi, Vinland Saga
- Favori Anime: Gintama, Psycho-Pass, HxH:11, Zankyou No Terror, Shigatsu wa kimi no uso, SNK, Anohana, 3-gatsu no lion, Kaguya-sama, Samurai Champloo, Koe no Katachi, Vinland Saga, Tenkuu no Shiro: Laputa, Saiki Kusuo, Cowboy Bebop, JoJo serileri...
East Blue- Thiller Bark arası gayet güzeldi animasyonlar.

- Portgas D Ace
- Favori Manga: Naruto, One Piece, Slam Dunk, One Punch Man, Boku no Hero Academia, FSJ
- Favori Anime: Naruto, Pokémon, One Piece, Tsubasa, Hunter x Hunter, One Punch Man, Katekyo Hitman Reborn, Boku no Hero Academia
Kalitesi pek yoktu ama hikayesi güzeldi. Ondan sonra hikaye boka sardı, hem kalite hem hikayeyi birlikte oturtamadı bir türlü. Hatırladığım en son iyi Arc Impel Down'dı.

Aranızdaki farklar çatışmaya değil, çok kültürlülüğe vesile olsun.

- ugur_tatli
- Hakiki Spagetti
- Favori Manga: Toriko, Attack on Titan, Kaguya-sama, Mob Psycho 100, Minamoto-kun Monogatari
- Favori Anime: Attack on Titan, Kaguya-sama, Steins;gate
Kizaru'nun yeni ses aktörünün kim olacağı hakkında bilgi var mı?
- *UnforgiveN*
- Favori Manga: *One Piece
*Naruto
*Bleach - Favori Anime: *Dragon Ball*One Piece*Naruto/Shippuuden
*Bleach*Death Note*Slumk Dunk
*Shingeki no Kyojin*Great Teacher Onizuka
*Hunter X Hunter*Yu Yu Hakusho*Toriko*Berserk
*Aoki Densetsu Shoot!*Hellsing
*Historys Strongest Disciple Kenichi*Vampire Knight*Beelzebub
*Kuroko No Basket*Detective Conan *D.Gray-man*Claymore
*Code Geass*Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Bence bu anime serisinin zirve noktası Marine Ford savaşı oldu. OnePiece'a tekrar izlemeye başlasam ancak MarineFord savaşına kadar izlerdim. Anime olarak çok kaliteli çizimleri yok ama hikayesi, yeni nakamaların dahil olması, OP dünyasının gizemi seriyi izlenecek hale getiriyor.
Fakat BalıkAdam arcından itibaren iyice sıçışa geçti. Çizimler daha da berbat hale geldi, hikaye de bence kısır döngüye girdi. Belki sadece bana öyle geliyordur fakat OP kendi havasını kaybetti.
Fakat BalıkAdam arcından itibaren iyice sıçışa geçti. Çizimler daha da berbat hale geldi, hikaye de bence kısır döngüye girdi. Belki sadece bana öyle geliyordur fakat OP kendi havasını kaybetti.
En son *UnforgiveN* tarafından 09 Tem 2019 11:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Luffysan
- Favori Manga: One Piece
- Favori Anime: One Piece
Umarım Dragon Ball Z'yi , Dragon Ball Kai gibi '' Fillersiz '' , '' Güzel Çizimli '' ve '' Hızlı '' bir şekilde yaptıkları gibi, One Piece'ide en baştan düzenli ve güzel yaparlar.
'' Canon '' yazan bölümün içinde bile '' Binbir çeşit farklı sahne '' görüyorum. Yeni dünyaya girdiğimizden beri '' Yarı-Filler/Yarı Canon '' bölümler görüyoruz, bu da animeden soğumam için yeterli.
Ayrıca şu bazı dövüşleride, mangadaki gibi orjinal yansıtamadılar.
Çizimler konusunda ise şunu söylemek istedim. Daha 1.bölümden itibaren çok kötü çizimlerin olduğu yerler bulabilirsiniz. Karakterleri uzak kameradan gösterirken özellikle burunsuz, gözsüz , neredeyse ağızsız çizmelerinden bıktım usandım. Bakın bu 1.bölümden itibaren var aslında. Yani marinford sonrası bozulmadı çizimler. Çizimler her zaman bozuktu.
Dediğim gibi Toei'ye pek güvenmesemde One Piece'yi yeniden yapsınlar animesini, ya da başka bir şirket '' Warner Bros olabilir '' onlar devralsın baştan yapsınlar animeyi.
'' Canon '' yazan bölümün içinde bile '' Binbir çeşit farklı sahne '' görüyorum. Yeni dünyaya girdiğimizden beri '' Yarı-Filler/Yarı Canon '' bölümler görüyoruz, bu da animeden soğumam için yeterli.
Ayrıca şu bazı dövüşleride, mangadaki gibi orjinal yansıtamadılar.
Çizimler konusunda ise şunu söylemek istedim. Daha 1.bölümden itibaren çok kötü çizimlerin olduğu yerler bulabilirsiniz. Karakterleri uzak kameradan gösterirken özellikle burunsuz, gözsüz , neredeyse ağızsız çizmelerinden bıktım usandım. Bakın bu 1.bölümden itibaren var aslında. Yani marinford sonrası bozulmadı çizimler. Çizimler her zaman bozuktu.
Dediğim gibi Toei'ye pek güvenmesemde One Piece'yi yeniden yapsınlar animesini, ya da başka bir şirket '' Warner Bros olabilir '' onlar devralsın baştan yapsınlar animeyi.
- Fame
- Favori Manga: Vagabond, One Piece
- Favori Anime: Psycho-Pass
Wano'nun animasyonları hep böyle olacaksa bu animeyi izlemeye başlayabilirim tekrardan. Açılış güzel olmamış ama animasyon kalitesi üst düzeyde. Yine de sahne atlayarak izledim ama dövüş sahnelerinde çok keyifli olabilir.