Geçen sene biz de Amasya'da oturuyorduk ve benim babamda orada albaydı.Bir sene daha önce askere gideymişsin:DHokage_Minato yazdı:Sevgili MangaTürk Ailesi,
2011 den beri aktif olduğum bu forumda sonraları samimi olduğum arkadaşlarımla burada yolum kısa süreli olarak ayrılıyor. 6 aylık kısa dönem askerliğimi yapmak için önce amasya sonra da kıbrısa gidecem. Dönünce de ne olur kısmet.
Samimi olduğum, muhabbetimin olduğu, tanıyan tanımayan herkese iyi forumlar. Kendinize iyi bakın.
Değerli arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forumu güncel tutmaya ve olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz. Sitemize girince üye olup ilgilendiğiniz manga konularına mesaj atarsanız seviniriz.
MangaTurk Haberleşme
-
- Favori Manga: One Piece
- Favori Anime: One Piece
- Beowulf75
- Favori Manga: Akira, Lone Wolf and Cub, Berserk, Slam Dunk...
- Favori Anime: GitS, Evangelion, The Tatami Galaxy, Ping Pong the Animation...
Güle güle git abi. BOE karakterini dondurmayı unutma. 

İnsan da, yaşam da saçmadır; boşunadır, rastgeledir, sağlam hiç bir şey yoktur; ama yine de yaşamak gerekir.
MyAnimeList Profilim[/b]
► Spoiler Göster
- reshado
- Favori Manga: Gintama,db serisi,op,naruto,beelzebub,slam dunk,toriko,veritas ve the breaker.
- Favori Anime: Gintama,db serisi,op,naruto,beelzebub,slam dunk,toriko
Hokage_Minato yazdı:Sevgili MangaTürk Ailesi,
2011 den beri aktif olduğum bu forumda sonraları samimi olduğum arkadaşlarımla burada yolum kısa süreli olarak ayrılıyor. 6 aylık kısa dönem askerliğimi yapmak için önce amasya sonra da kıbrısa gidecem. Dönünce de ne olur kısmet.
Samimi olduğum, muhabbetimin olduğu, tanıyan tanımayan herkese iyi forumlar. Kendinize iyi bakın.
Dikkat et pembe teskere vermesinler eline panpa

- Diabolus Ipsum Amans
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Favori Manga: One Piece, Veritas
- İletişim:
Beyler burası sadece haber verme konusu geyiği chat bölümünde yapin.
Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes can see what others cannot.
- RosenKreuz
- Favori Manga: One Piece (10x),Bleach,Vegabond
- Favori Anime: Naruto, Bleach, Fairy Tail, One Piece, D Gray-Man, Trinity Blood, Devil May Cry, Death Note, High School Dxd, High School DxD New, Ouran High School Host Club, Avatar, Ao no Exorcist, BeelzBub
Bu hafta'nın ardından (25.08.2014) belli bir süre foruma giremeyebilirim. 20 gün veya 1 ay kadar.
Şimdiden haber vereyim dedim.
Şimdiden haber vereyim dedim.
- muaet
- Ta'Veren
- Favori Manga: Vagabond, Berserk, Claymore, Slam Dunk, The Breaker, Noblesse, Tower of God, The Gamer, Gamaran, Berserk, Naruto, One Piece, Veritas.
- Favori Anime: Code Geass, Shingeki no Kiyojin, Death Note, Steins Gate, Full Metal Alchemist Brotherhood, Hellsing Ultimate OVA.
İstanbul'a an itibariyle dönmüş bulunuyorum. Çok sıcak karşıladı beni, sağ olsun.

Söz sessizlikte,
ışık karanlıkta,
yaşam ölürken;
bomboş gökyüzünde
uçarken parlar atmaca.
-
- Favori Manga: One Piece
YGS-LYS maratonu başladı denilebilir.Hedefte yüksek.Hem forumda takılıp hemde derece yapacak kadar Zeki bir insan değilim:D.Uçların adamıyım takılma oranınıda azaltamam.Bu yüzden hepten bırakmaya karar verdim forumu.Birkaç hafta içinde yurda geçeceğim zaten.O zamana kadar bir iki uğrarım
- ugur_tatli
- Hakiki Spagetti
- Favori Manga: Toriko, Attack on Titan, Kaguya-sama, Mob Psycho 100, Minamoto-kun Monogatari
- Favori Anime: Attack on Titan, Kaguya-sama, Steins;gate
Bir sure afkyim. Ne zaman gelecegim Hitman'e bagli. Gorusmek uzere.