Korkutma ceylanı.ugur_tatli yazdı: ↑01 Nis 2021 19:52 Selam Urouge, nasil dustun bu foruma? :D
Temi uye gormeyeli baya oluyor. :c

Korkutma ceylanı.ugur_tatli yazdı: ↑01 Nis 2021 19:52 Selam Urouge, nasil dustun bu foruma? :D
Temi uye gormeyeli baya oluyor. :c
Yaşat o zaman yiğenimMa D. Monk Urouge yazdı: ↑06 Nis 2021 16:30 Forumdan nereden baksak 10 yıldır haberdardım ama o sıra KF'de takıldığım için pek bakmamıştım.Birkaç arkadaşım bahsetti o yüzden ortam nasıl diye bakmaya geldim ama forum ölmüş.
10 yıl kadar geç kalmışsın.Ma D. Monk Urouge yazdı: ↑06 Nis 2021 16:30 Forumdan nereden baksak 10 yıldır haberdardım ama o sıra KF'de takıldığım için pek bakmamıştım.Birkaç arkadaşım bahsetti o yüzden ortam nasıl diye bakmaya geldim ama forum ölmüş.
Dediğim gibi uzun süredir KF ve Arlong Park gibi forumlarda takılıyordum.Burada hesap açmayı hiç düşünmemiştim daha önce.Todomeda yazdı: ↑08 Nis 2021 10:5910 yıl kadar geç kalmışsın.Ma D. Monk Urouge yazdı: ↑06 Nis 2021 16:30 Forumdan nereden baksak 10 yıldır haberdardım ama o sıra KF'de takıldığım için pek bakmamıştım.Birkaç arkadaşım bahsetti o yüzden ortam nasıl diye bakmaya geldim ama forum ölmüş.
Valla öneren çok oldu ama başta okuyup sonradan bıraktım.Şu aralar tekrar başlamayı planlıyorum ama.ugur_tatli yazdı: ↑09 Nis 2021 19:30 Gec olsun guc olmasin ya, Kaguya sama okuyorsundur umarim. Forumda konusacagim kimse yok. :D