! | Uyarı |
Arkadaşlar yeni bir kararla artık, Kendinizi Dışa Vurun ve Genel Sohbet başlığını eski haline, sadece Kendinizi Dışa Vurun'a döndürmeye karar verdik. Aynı zamanda bundan sonra sitede Genel Sohbet başlığı olmayacak. Gece sıkılan uykusuzlar için saat 02:00 ile 07:00 arası Mangatürk Gece Ekibi [02.00-07.00] başlığı mevcut. Belirtilen süre içinde orada sohbet edebilirsiniz. Aynı şekilde, her türlü sohbete aç insanlar için sitemizin iki tane Skype grubu mevcut. MangaTurk Skype Grupları Bir tanesi yani Mangatürk Sohbet Grubu'nda forum kuralları aynen geçerliyken, Mangatürk Ala Geyik Grubu'nda daha özgür -ve kiminin hoşuna gitmeyecek- bir ortam var. İsteyenlerden linkteki konuya yazıp bu grup(lar)a katılabilir. Böyle bir karar almamızın genel sebebi burasının bir forum olması ve ana amacı sohbet olanların yukarıda belirtilen yollardan gitmesi gerektiğini düşünmemiz. Ben şahsi olarak genel sohbetin diğer konuları baltaladığını da düşünüyorum ama bu benim kendi kanım. Son olarak, kendisini dışa vuran bir insana yorum yapabilirsiniz elbette ancak çok uzatıp işi muhabbet haline getirmeyin. Muhabbete aç insanlar için zaten yukarıda belirttiğimiz yollar var, iyi forumlar ![]() |