Başka sitedeler şu an.

Discorddan yaz bence, belki bi görüşme ayarlarlar.

Başka sitedeler şu an.
O kısmı atlatabilirsen an itibariyle benden iyi matematik biliyor olacaksın. LŞWQKEWQŞLEKŞKQLQ.Outlaw yazdı: ↑22 Ara 2020 04:19 Ne harfli ifadelermiş amk. Matematik dediğin sayılarla olur. 5 saattir çalışıyorum neredeyse, beynim mıncıklandı resmen. Hayır aslında basit gibi de ama bi zorluğu var bi yerini anlamayınca gerisi gelmiyo. Anlayınca da haa lan basitmiş diyorsun. Amına koyim böyle dersin.
Sözelci miyiz beyler ?_[Emre]_ yazdı: ↑22 Ara 2020 13:23O kısmı atlatabilirsen an itibariyle benden iyi matematik biliyor olacaksın. LŞWQKEWQŞLEKŞKQLQ.Outlaw yazdı: ↑22 Ara 2020 04:19 Ne harfli ifadelermiş amk. Matematik dediğin sayılarla olur. 5 saattir çalışıyorum neredeyse, beynim mıncıklandı resmen. Hayır aslında basit gibi de ama bi zorluğu var bi yerini anlamayınca gerisi gelmiyo. Anlayınca da haa lan basitmiş diyorsun. Amına koyim böyle dersin.
Ben ikisi de değilim, ortaya karışık hepsine çalışıyorum. Artık hangisine yatkınlığım çıkarsa ona yönelicem. Sınava gireceğim işte güzel bir üniversite tutarsa sevinirim.*UnforgiveN* yazdı: ↑23 Ara 2020 21:08Sözelci miyiz beyler ?_[Emre]_ yazdı: ↑22 Ara 2020 13:23O kısmı atlatabilirsen an itibariyle benden iyi matematik biliyor olacaksın. LŞWQKEWQŞLEKŞKQLQ.Outlaw yazdı: ↑22 Ara 2020 04:19 Ne harfli ifadelermiş amk. Matematik dediğin sayılarla olur. 5 saattir çalışıyorum neredeyse, beynim mıncıklandı resmen. Hayır aslında basit gibi de ama bi zorluğu var bi yerini anlamayınca gerisi gelmiyo. Anlayınca da haa lan basitmiş diyorsun. Amına koyim böyle dersin.
Benim sayısal tarafta derdim tamamen harfli ifadelerleydi açıkcası. Ali'ninde dediği gibi matematik dediğin sayılarla olur amk. :D*UnforgiveN* yazdı: ↑23 Ara 2020 21:08Sözelci miyiz beyler ?_[Emre]_ yazdı: ↑22 Ara 2020 13:23O kısmı atlatabilirsen an itibariyle benden iyi matematik biliyor olacaksın. LŞWQKEWQŞLEKŞKQLQ.Outlaw yazdı: ↑22 Ara 2020 04:19 Ne harfli ifadelermiş amk. Matematik dediğin sayılarla olur. 5 saattir çalışıyorum neredeyse, beynim mıncıklandı resmen. Hayır aslında basit gibi de ama bi zorluğu var bi yerini anlamayınca gerisi gelmiyo. Anlayınca da haa lan basitmiş diyorsun. Amına koyim böyle dersin.