Beyler alınmayın ama tipik öğrenme zorluğu çekiyorsunuz. Matematiğin sadece sayılardan ibaret oldğunu kim öğretmişse size iyi kekelemiş. Aslında böyle düşünmeniz normal. Çünkü hep sınavları geçme kaygısıyla öğrenim hayatımız geçti. Aslında bize zor gelen çoğu ders/konular çok basittir. Fakat dediğim gibi amaç sınavı geçmek oldğu için konuyu asla anlamak gibi bir derdimiz olmuyor. Tamamiyle ezbere gitme yolunu seçiyor herkes (90%). 12 yılda 1 yabancı dili öğretemeyen bir sistem bu yüzden var. Öğrenmeyi öğretmiyorlar bize. Ben İtü de öğrendim nasıl öğrenileceğini._[Emre]_ yazdı: ↑23 Ara 2020 22:07Benim sayısal tarafta derdim tamamen harfli ifadelerleydi açıkcası. Ali'ninde dediği gibi matematik dediğin sayılarla olur amk. :D
Ama sayısal ve sözelci olayı tamamen safsata. İnsanların beyninde böyle bir algıyı neden oluşturuyorlar anlamıyorum. Matematik, Fizik, kimya, tarih, coğrafya , müzik, yabancı dil vs. hepsi aynı oranda kolay ve zordur. Neyse daha çok konuşurum da yine boşa gidecek yazdıklarım

Sadece şunu söyleyebilirim çalıştığın konu her ne ise onu anlayacak zeka ve akıl sende var. Kendine zaman ver ve zorlama. You can do this bro. Vamooos