Değerli arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forumu güncel tutmaya ve olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz. Sitemize girince üye olup ilgilendiğiniz manga konularına mesaj atarsanız seviniriz.
Tatlı Yiyelim, Tatlı Konuşalım
- Diabolus Ipsum Amans
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Favori Manga: One Piece, Veritas
- Favori Anime: One Piece
- İletişim:
Elimizden geldiğince yeni konuları açıyoruz aktif mangaların istediğin varsa açabiliriz sende açabilirsin.
Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes can see what others cannot.
-
- Favori Manga: Grand Blue
- Favori Anime: Grand Blue, Fairy Tail
Diabolus Ipsum Amans burdan taciz ettiğim için özür dilerim. Mnaki çevirisiyle yapılmış psyren çevirisini arıyorum araştırmalarım sağlam kalan tek kaynağın sizin elinizde olduğunu söyledi lütfen Mnakinin psyren çevirisini paylaşın olumlu ya da olumsuz geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
- _[Emre]_
- Favori Manga: Bleach
- Favori Anime: Medaka Box
Eski MTR çevirilerinin hepsi yalan oldu boşuna aramayın.Odasaku52 yazdı: ↑09 Tem 2022 19:15 Diabolus Ipsum Amans burdan taciz ettiğim için özür dilerim. Mnaki çevirisiyle yapılmış psyren çevirisini arıyorum araştırmalarım sağlam kalan tek kaynağın sizin elinizde olduğunu söyledi lütfen Mnakinin psyren çevirisini paylaşın olumlu ya da olumsuz geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
- Diabolus Ipsum Amans
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Favori Manga: One Piece, Veritas
- Favori Anime: One Piece
- İletişim:
Tüm arşiv bende saklı. Rize'ye gelirsen flash disk getir veririm.Odasaku52 yazdı: ↑09 Tem 2022 19:15 Diabolus Ipsum Amans burdan taciz ettiğim için özür dilerim. Mnaki çevirisiyle yapılmış psyren çevirisini arıyorum araştırmalarım sağlam kalan tek kaynağın sizin elinizde olduğunu söyledi lütfen Mnakinin psyren çevirisini paylaşın olumlu ya da olumsuz geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes can see what others cannot.
-
- Favori Manga: Grand Blue
- Favori Anime: Grand Blue, Fairy Tail
Öncelikle tekrardan selamlar ancak şimdi görebildim cevabınızı (askerdeydim), Rizeye gelmem pek olası değil ama size bir flash bellek gönderebilirim sizde adresime kargolayabilirseniz çok güzel olur, mümkünse discorddan iletişime geçmek isterim discord adresim KEL ANİKİ#1420 iyi günler dilerimDiabolus Ipsum Amans yazdı: ↑15 Tem 2022 19:02Tüm arşiv bende saklı. Rize'ye gelirsen flash disk getir veririm.Odasaku52 yazdı: ↑09 Tem 2022 19:15 Diabolus Ipsum Amans burdan taciz ettiğim için özür dilerim. Mnaki çevirisiyle yapılmış psyren çevirisini arıyorum araştırmalarım sağlam kalan tek kaynağın sizin elinizde olduğunu söyledi lütfen Mnakinin psyren çevirisini paylaşın olumlu ya da olumsuz geri dönüş yaparsanız çok sevinirim